fredag 1. juli 2011

Paris...

Det var så fantastisk å åpne de store grønne dørene til denne bakgården og komme inn til en oase. Hotellet ligger i latinerkvarteret, og bare et kvartal fra metrostasjonen Cardinal Lemoine. Notre Dame, Saint Chapelle, The Pantheon, Louvre, Jardin du Luxembourg og St Germain er alle innen gangavstand. I denne lukkede og fredelige gårdsplassen var det deilig å sitte å nyte frokosten, baguette, croissant, juice og te i morgensolen.
Jeg har vært i mange kirker rundt om i verden, men Sacre coeur er noe av det vakreste jeg har sett. Det var gudstjeneste når vi var der, og jeg følte at jeg svevde rundt i kirken av å høre på kirkekoret. Pl. du Tertre ligger på venstre side av kirken, en hyggelig plass med kafeer og mange koselige butikker.
Her tok datteren min helt av. Det var lang kø ca 40 min før vi kom oss inn i denne lekre butikken. Se bare på den lekre porten, den nydelige alleen med hvite stener,og innganspartiet. Når vi kom inn så var det enda vakrere. Dette er abercrombie & fitch. Køen får å prøve klær var lang ca en time, men det var verdt det. Kolleksjonen var mye finere der enn her hjemme.


Ha en fin fredagskveld!

2 kommentarer:

  1. Åhhh, blir helt mo i knærne av å se disse flotte bildene fra Paris! Igrunnen en by man aldri blir ferdig med.

    Ønsker deg en deilig lørdagskveld!

    Klem Jannike<3

    SvarSlett
  2. Dit vil jeg også dra! kjempe fine bilder <3

    SvarSlett